maanantai 17. tammikuuta 2011

Pentuja!!!

Vihdoin ja viimein pitkä odotus palkittiin ja Selman ja Cydonian pennut syntyivät 13.1.2011! Laskettu aika oli jo maanantaina 10. päivä mutta ilmeisesti astutus oli tapahtunut onnistuneesti vasta vähän myöhemmin ja pennut syntyivät sitten hieman myöhemmin kuin olin ajatellut. :)

Selman synnytys käynnistyi iltapäivällä ja ensimmäinen pentu näki päivänvalon klo. 16.30. Kolme seuraavaa syntyivät ihan nätisti peräkkäin n. 20-40 minuutin välein. Sitten oli pitempi tauko ja syntyi kuollut enkelityttö. Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisempänä syntyi suurin tyttöpentu. :) Yön aikana yksi pennuista hiipui vaikka mieheni yritti kuinka pentua auttaa.. niinpä enkeliksi lensi myös yksi poikapentu. :'( Olin itse yövuorossa töissä heti pentujen syntymän jälkeen. Nyt olen kuitenkin iloinen näistä neljästä tomerasta pennusta, jotka kaikki osaavat syödä hyvin ja vaikuttavat terveiltä ja elinvoimaisilta. Olen myös erittäin onnellinen, että Selman toinen synnytys meni täydellisesti ja emä on muutenkin parempi äiti pienokaisilleen mitä oli ensimmäisellä kerralla.Nyt Hiesun kissalassa keskitytään pentujen hoitoon ja jäämme innolla odottelemaan mitä suloisista pennuista kehittyykään ajan kanssa. :)


2 kommenttia:

  1. Hei! Tulin lukemaan uudempaa postausta ja huomasin, etteivät pentuonnitteluni ole tulleet perille. Blogger on kai ne siepannut! Joka tapauksessa paljon onnea pentukatraasta. Surullista, että joukossa oli kaksi enkeliä, mutta toivottavasti muut voivat hyvin! Ja toivottavasti näemme pian lisää pentukuvia. :)

    VastaaPoista
  2. Heippa ja kiitos paljon! :)

    Pennut kasvaa tuhisevat kivasti ja silmätkin ovat jo auenneet.. Lisää kuvia tulee.. viimeistään pentujen täyttäessä kaksi viikkoa. :)

    VastaaPoista