maanantai 24. tammikuuta 2011

Patjanvaihtoviikot...


Eilen saimme uudet runkopatjat ja entiset kannettiin alakertaan ja mietitään niille jatkokäyttöä koirien vuoteina.. Mutta kuinkas ollakkaan! Kissat löysivät patjat eteisestä ja mitenkäs niitä raaskii ottaa pois, kun ovat NIIN mukavia raapima, kiipeily ja nukkumapaikkoja.. :D Yläkuvassa Ilima tyttönen nautiskelee omasta rauhassa uudessa lepopaikassa katonrajassa... :)

Alakuvassa venyttelee Wolferina tyttönen, joka muuttaa loppuviikolla Mikkeliin. :) Oikein mukava, että Wolferina saa viimein muuttaa uuteen rakastavaan kotiin mutta kyllä tulee ikävä tätä pientä lumipalloa, jonka seurasta olemme saaneet nauttia pitempään kuin sisaruksistaan.

Olen kauan, kauan aikaa aikonut ostaa uusia kiipeilypuita mutta aina olen kuitenkin ajatellut, että jos ne entiset vielä menisi. Nyt otin ja tempaisin ja tilasin kollihuoneeseen uuden puun.. Kuvia komeudesta tulee sitten, kun saamme sen kotiin ja käyttöön. Harmi vain, ettei kerralla raaski ostaa joka huoneeseen uutta puuta. :) Mutta hiljaa hyvää tulee..

2 kommenttia:

  1. Voi, kissat ne sitten omii kaiken itselleen ;)

    Meillä rupeaa koirahuoneen sohva haiseen aika hirveälle :S Mieti vaan, ku Olgakin paksukarvasena tulee lumisena sisälle ja rötkähtää sinne sohvalle.. No, poltettavaks se sohva menee jokatapauksessa, jossain vaiheessa :P

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne kissat ihan oikeasti tosiaan omii kaiken.. huonekalut ja ihmisetkin. :D

    Niin meilläkin on aika kertakäyttöisiä nämät huonekalut ja varskinkin koirilla.. Ensin on kiva nukkua uudella patjalla/sohvalla ja sitten sitä aletaan vähän maistelemaan ja kohta ei ole enää mitään makuupaikkaa jäljellä, kun se on mennyt parempiin suihin... :/

    VastaaPoista