tiistai 4. tammikuuta 2011

Hyvää Uutta Vuotta 2011!

Joulu meni siinä sivussa ja nyt ollaan jo vuosikin vaihdettu! Uskomatonta miten tuo aika tuntuu karkaavan... Mutta onhan tässä ollut taas syksy ja nyt heti alkuvuodestakin jos minkälaista säpinää varsinkin kissapuolella. :)

Päätähtemme Selma on majaillut nyt parisen viikkoa makuuhuoneessamme sviitissä lepäillen ja valmistautuen tulevaan koitokseen. Laskettu aika on 10. päivä tammikuuta mutta synnytys voi käynnistyä päivä-pari suuntaan tai toiseen. Nyt on tosiaan aika jännät paikat taas edessä! Selman masu on aika iso.. Uskoisin pentuja olevan useampi kuin kolme mutta aika näyttää! Toivottavasti synnytys menee luonnollisesti, hyvin ja turvallisesti. Pentujen väreillä ei väliä, kunhan olisivat terveitä ja reippaita pentuja!

Millin pentu Wolferina kasvaa hitaasti mutta varmasti. :) Tänään tyttönen pääsee toiselle rokotukselleen ja sirukin siinä samalla laitetaan. Sitten seuraillaan taas tyttösen vointia ja jos kaikki menee hyvin on Wolferina valmis vaikka uuteen kotiin rakastettavaksi perheenjäseneksi. Samalla eläinlääkärireissulle lähtevät myös koko kollitrio.. :D Systeemi rokotettavaksi ja nuorimmaiset Minnesota ja Laakeri kivestarkistuksille.
Viikonloppuna kuskasimme Estelle bengalin omistajalleen ja sieltä tytön matka jatkui sulhasen luokse.. :) Siellä on jo vietetty herkkiä hetkiä.. Jospas sieltä olisi luvassa sitten lisää kauniita, suloisia ja ihania bengaleita Kattiklaanin kissalaan! :D

Tässä vielä lopuksi kuva, kun satuin kollihuoneeseen juuri sopivasti.. ;) Kaikki kollimolliaiset olla rötköttivät kiipeilypuussa.. Voisi sanoa, että todellinen kissapuu.. :D


2 kommenttia:

  1. Oikein hyvää uutta vuotta koko teidän suurelle perheelle :) Pentu-uutisia odotellessa..

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lendi! :) Selma on vielä kokonaisena.. ja hyvä niin.. mutta jospas tässä parin päivän sisällä... <3

    VastaaPoista