lauantai 25. syyskuuta 2010

Aika rientää!

Millin pennut täyttävät ensi viikolla jo viisi viikkoa! Kyllä on aika taas rientänyt nopeasti. Kaikki lumipalloset liikkuvat makuuhuoneessa vapaasti. Ruokaa on kovasti haisteltu ja osa jo vähän maistellutkin. :) Olisi kyllä mukava, että oppisivat tykkäämään myös teollisista ruoista pian, ettei emo laihdu enempää imettämisen vuoksi. Mutta mitäpäs ei emo pentujensa vuoksi tekisi. Myös kissavessan ympärys on alkanut kiinnostamaan pentuja.. tosin vielä pennut miukuvat kovaan ääneen vessan vierellä, että "pissattaa, pissattaa" ja siitä tietää, että ne pitää nostaa vessaan. :) Itse eivät vielä osaa kiivetä sinne.

Tänään kävi mukavia vieraita Alavieskasta, kun yhtä naaraspennuista käytiin katsomassa tarkemmin. :) Sijoitamme yhden pennun Päivin ja Markon perheelle. On oikein hyvä mieli, että saamme pennun niinkin lähelle, kuin ihan viereiselle paikkakunnalle. Ei voisi enää olla paremmin. :) Jospas sitä sitten raaskisi paremmin antaakin pennun, kun tietää, että pääsee helposti myös tyttöä sitten katsomaankin. Kaikki Millerön pennut onkin sitten varattu. :) Kaksi pennuista jää lähelle mutta kaksi lähtevät sitten aikanaan vähän kauemmas.
Ellenin pennut kasvavat ja vahvistuvat myös päivä päivältä. :) Ei tahdo pysyä pentujen kasvussa ja kehityksessä mukanakaan.. Ja pennut täyttävätkin tänään jo kolme viikkoa! Voi pieniä! Ellenin pennutkin ovat jo kerran olleet liikkeellä poissa pesäkopastaan. Pitää sinnekin pian laittaa vauvakissanruokaa, että saavat alkaa maistelemaan ja tutustumaan. Ellen on ollut uskollisesti hoitamassa pienokaisiaan lähes koko ajan, kuten se teki edellistenkin pentujen kanssa. Eilen avattiin molempien pentuhuoneiden ovet, että kissat pääsevät taas vapaasti kulkemaan miten haluavat. Melkein ensitöikseen kissaäidit kävivät vertailemassa toistensa jälkeläisiä omiinsa. :)

Yläkuvassa sijoituskissamme Helmi ragdoll torkuttelee rauhasssa sohvalla. Nyt näyttäisi siltä, ettei sulhaskollin vierailu edelleenkään tuottanut toivottua tulosta. Helmi on kyllä ollut kollille kova pala purtavaksi. :) Sittenpäs taas nähdään tuoko tulevaisuus kenties Helmille pienokaisia.Tässäpäs uusi kuva myöskin Ilmattaresta. Nuori tyttö kasvaa hiljalleen kissan mittoihin. :) Ilima on kova nautiskelija ja viettää aikaansa Laakerin kanssa leikkien pitkin taloa ja nukkumasta tyttösen löytää monesti olohuoneen lampaankarvalta. :) Ilima on aikuistunut huimasti ainakin siinä suhteessa, että emännän nenän, leuan ja poskien pureminen on vähentynyt huomattavasti pentuajoista. :D

4 kommenttia:

  1. Kkiva lukea teidänkin kuulumiset pitkästä aikaa :) Oletteko menossa seinäjoelle sunnuntaina? Olen kyytiä vailla, enkä löydä ketään joka ajaisi tätä kautta :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lendi! :) Ollaan menossa Seinäjoelle mutta suoraan näyttelyyn lauantaiaamuna ja sitten ollaan hotellissa yötä. Voi harmin paikka, ettei sulla ole vielä kyytiä. :( Pääseekö junalla?

    VastaaPoista
  3. Ei pääse, ei junalla eikä bussilla :( Pitääköhän munkin alkaa sitä hotellia varaamaan... Missä te olette yön? Niin no, sitten taas niin mun pitää se kyyti järkätä hotellille :D Ei hitto, kyllä autottoman elämä on välillä tosi hankalaa. Kysäsen vielä työkaverilta jos saisin siltä auton lainaan sunnuntaina.

    VastaaPoista