keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Pohkiksen näyttelyt takana

Niin meni sekin näyttelyviikonloppu muistojen tarhaan.. Mutta olipas mukava reissu kaikin puolin. :) Nähtiin myös paljon tuttuja kissoja ja ihmisiä. Varsin upean näyttelysuoriuksen teki Duudson, Cydonian isukki, kun valmistui lauantaina Grand International Championiksi! Onnea Hellraisers kissalaan upeasta näyttelymenestyksestä! Meillä Laakeri sai molempina päivinä tulokseksi EX1 ja lauanaina käväisi myös tuomarin paras -valinnoissa. Samalla varmistettiin vielä värintarkistuksessa, että Laakeri on varmasti sininen, kun pesun jälkeen poika tuntui kovin vaalealta mutta onneksi väri pysyi samana! Estellekin sai sunnuntaina EX1! Eli lupa toiseen pentueeseen Estellelle on nyt saatu. :D
Estelle nautti hotellielämästä yhdessä Laakerin kanssa. :) Yläkuvassa Estelle nauttimassa saunan jälkilämmöstä.. :D Olisi varmaan tullut suoraan löylyihinkin, mutta sauna oli niin pieni, että ihme, että kaksi ihmistä sinne sopi.. Mutta kylläpäs olikin mukava saunata pitkän näyttelypäivän päätteeksi. Sitten ei tarvinnut kauaa olla, kun uni löysi tien perille. :) Alakuvassa Laakeri odottelee jo malttamattomana unikavereita viereensä.
3 kommenttia:

 1. Kiinnostava näyttely-yhteenveto ja ihana saunakuva! Meilläkin on aloitettu taas ilmojen kylmettyä saunominen jo ihan kissojen takia. Meillä Cisu ja Toto saunovat pidempään kuin ihmiset. Usein vasta lämpenevästä saunasta löytyy onnellinen karvatonttu ja saunominen päättyy siihen, että kissat pitää kantaa pois, muuten eivät suostu lähtemään. :)

  VastaaPoista
 2. Saunakuvasta minäkin tykkäsin!!
  Tästä lähtien varmaan varaatte aina tuollaisen huoneen näyttelyreissuille ;)
  Ja onnea menestyksestä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Meillä ei tosiaan täällä kotona ole toimivaa saunaa ollenkaan, vaan käymme aina ammeessa pulahtamassa. Kyllä oli niin ihana käydä hotellin saunassa, että olisi ihan kiva saada kotiinkin viimein sauna valmiiksi. Kissatkin voisivat tykätä. :D

  Ja mielessä kyllä kävi, että aina pitää saada näyttelyreissuille saunallinen huone. :D Mahtava raukeus ja lämpö, mikä iski sen jälkeen. Aah!

  VastaaPoista