keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Pentuja ja lääkitsemistä...

Kyllä huomaa, että talossa on pentuja.. :) Kaikki aika sisällä menee pentujen hoitamiseen ja kissasivujen päivittämiseen.. :D On se niin ihanaa!Millin pennut täyttivät eilen kaksi viikkoa. Silmät alkoivat osalla aukeamaan jo viikon iässä. Osalla alkoi myös silmät punoittamaan joten hommattiin pienille silmävoidetta, ettei tulehdus pääse pahaksi ja loppuu heti lyhyeen. Pennut saavat kivasti painoa päivä päivältä, vain syntyessäänkin pienin laahaa perässä ja kasvaa paljon hitaammin kuin muut, ainakin toistaiseksi. Pennulle onkin annettu sitten vielä lisäravintoa kaiken varalta. Nyt alkaa myös huomata, että ainakin osa pennuista kuulee ääneni heti, kun menen huoneeseen ja alan niille puhumaan. :) Valkoisissa pennuissa, kun on aina se kuurouden mahdollisuus olemassa.


Ellenin pennut kasvavat kohisten. :) Maitoakin riittää hyvin, kun pentuja on vain kolme. Sainkin viimein päivitettyä myös nämätkin pennut kissasivuille. :) Tuntuu tosiaan, että saisi koko ajan olla joko näppäämässä uusia kuvia tai painoja pienokaisista. :D Töiden takia päivityksissä voi olla välillä viivettä..

Kaapeli ja Systeemi saivat myös omat lääkekuurinsa ientulehduksiin. Toivotaan, että niillä saadaan tulehdukset kuriin ja voimme keskittyä valmistautumaan lokakuisiin Pohkiksen näyttelyihin. Sinne on meiltä lähdössä Cydonia, Laakeri sekä Estelle. :) Kohta sitäkin saa alkaa taas jännittelemään.. :D

Kollihuoneessa on sopu säilynyt hyvin. Minnesotahan muutti sinne elokuun loppupuolella ja on sopeutunut isojen poikien laumaan oikein hyvin. Aluksi poika ikävöi pienempiä leikkikavereitaan mutta onpas poika saanut Kaapelin ja Systeeminkin innostumaan leikeistä. :) Laakeri saa vielä oleilla koko talossa tyttöjen seurassa, kun ei ole vielä ilmennyt liiallisia kollinelkeitä.

2 kommenttia:

  1. Joo.. ja yhteensä peräti seitsemän kappaletta. <3 Millillä neljä ja Ellenillä kolme.

    VastaaPoista