torstai 22. syyskuuta 2011

Selman viimeiset pennut

Viime viikko oli yhtä odotusta..! Selman LA oli maanantaina 12.9. mutta synnytyksestä ei kuulunut merkkejäkään. Viimein sitten torstaina 15.9. Selma synnytti kolme reipasta tyttöä! <3 Noh, eihän se kuitenkaan tälläkään kertaa ollut siinä kaikki vaan masussa oli vielä yksi kuollut pentu joka leikattiin seuraavana päivänä pois masusta. Suuret kiitokset taas Arille ja Ullalle ! 


Selma ja pennut voivat olosuhteisiin nähden oikein hyvin ja pennut saavat päivittäin tasaisesti lisää painoa, eikä niitä ole tarvinnut lisäruokkia ollenkaan, joka luonnollisesti helpottaa meitä kovasti. :) Tämä pentue jää nyt sitten Selman kolmanneksi ja viimeiseksi pentueeksi. Niinpä jätän tästä itselleni kasvatukseen yhden naaraan.. :) 


Estellen pennut kasvavat kivasti.. :) Makuuhuoneessa käy melkoinen vilinä ja melske, kun seitsemän pentua ja emonsa hyppäävät ja villeilevät aamusta iltamyöhään.. :D Estelle on viimein alkanut saada massaa takaisin kovan leikkuun ja pentujen imettämisen jälkeen. Ei ole enää pitkä aika, kun pennut saavat toisen rokotuksen ja mikrosirut ja ovat valmiina muuttamaan uusiin koteihin. VOIH! Kyllä tulee niin ikävä kaikkia. 

2 kommenttia:

  1. Voi, surkeaa että yksi pentu kuoli, mutta muut siis voivat hyvin, hyvä. Ja onnea! Hauskaa, että yksi pentu jää kasvatukseen, iloksi ja uusia pentuja synnyttämään. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenni! Olen tosi iloinen, että saimme Selmalta vielä kolme tervettä tyttöä vaikka on tietenkin surullista, että yksi pentu oli kuollut.

    Nyt saa Selma huolehtia pentusistaan täysillä ja sitten saa jäädä ansaitulle "eläkkeelle" <3

    VastaaPoista