keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Kissanpäivillä Kokkolassa

Kokkolan Musti&Mirri -liikkessä vietettiin Royal Canin kissanpäiviä 9.-10.9.2011 ja meidät kutsuttiin mukaan kissojemme kanssa. :) Mukaan matkaan otimme sitten Bengali Estellen ja kaikki seitsemän pentua sekä kaksi cooni nuorukaistamme, Laakerin ja Minnesodan. Hiesun kissala oli edustettuna yhteensä 10 kissan voimin. :D Paikalla olimme vain perjantaina 9.9. kun se sattui sopivasti olemaan vapaata. 


Estelle ja pennut majoitettiin isoon koirahäkkiin. Pennut arastelivat aluksi kovasti ja nukkuivatkin suurimman osan päivästä. Loppuaikana pennut heräilivät ja alkoivat vähän leikkiä,  osa uskalsi syödä ja käydä jopa hiekkalaatikolla. :) Estelle emo piti tarkkaan huolta pennuista, ettei uteliaat ihmiset päässeet liian lähelle pentuja. Pennut olivat kyllä hieno vetonaula koko tapahtumassa. Häkin luona kävi paljon ihmisiä ihastelemassa pentuja ja kysymässä enemmän rodusta. 


Minnesota oli suurimman osan ajasta toisessa isossa koirahäkissä mutta kokeilimme myös valjaissa oloa. Se ei vain ollut Minnesodan mielestä kivaa ja niinpä poika sai olla rauhassa häkissä, josta se nauttikin aivan erilailla. On poika sen verran tottunut näyttelyissä kävijä. :)


Laakeri olikin sitten melkein koko päivän liikkeessä valjaissa kulkemassa ja tutkimassa tarjontaa.. :D Nämät korin lelut kiinnostiat poikaa erityisesti.. olikohan lie kissanminttuleluja.


Välillä Laakeri olisi tahtonut tutkia pienimmätkin piilopaikat liikkeessä. :D


Mutta sitten taas mentiin eteenpäin häntä ojossa.. :D 


Välillä Laakeri malttoi pysähtyä istumaan ja katsomaan ihmisvilinää ja muissa häkeissä majailleita kissoja. 


Ja loppupäivästä Laakeriakin alkoi väsyttää ja rötkähti maate liikkeen lattialle mihin milloinkin parhaimmaksi katsoi. :D


Liikkeestä löytyi myös kotiin viemisiä.. :) Estellen pennuille ostettiin lisää leluja.. 

Niin ja tein pienen videonpätkän kissanpäivistä:
Kissanpäivät2 kommenttia:

 1. Blogistani löytyis sulle tunnustus :D

  Kokkolan Musti ja Mirri on kyl mahtava! Paras M&M missä olen käynyt!! Ihanan tilava ja silti paljon tavaraa laidasta laitaan!

  http://univiidakko.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos Outi!!! :D

  En taaskaan pääse kommentoimaan omalla nimimerkillä, joten tämä on taas vain näin "nimettömänä"

  T: Maarit

  VastaaPoista