maanantai 23. elokuuta 2010

Semmosta...


Niinhän siinä sitten kävi, että kun yritettiin saada kaikki kisut näyttelyyn , niin eläinlääkäri pomppautti kaikki kisut pois, kun kahdella kolmesta oli ientulehdusta, sekä Kaapelilla vielä rakkuloita suussa. Kisuilla sitten siis calicivirus epäily. Enpäs tiennyt ennen tuota eläinlääkärintarkistusta koko viruksesta! :( Mutta se selvisi kuitenkin, että kaikki meidän kissat ON rokotettu kyseistä virusta vastaan... Tosi ikävää, jos moinen virus voi tarttua jostain siitä huolimatta! Saatiin aika eläinlääkärille testejä varten huomiselle, että selvitetään onko kyseessä todellakin calici vai vain normaali ientulehdus. :/
Kaapeli ei muutenkaan tykännyt reissaamisesta ollenkaan. Tai noh, ei se reissu ollut itsessään niin paha mutta pojalle on tullut kova pelko jo itse kissaboxia kohtaan. :( Reppana. Tämän reissun jälkeen (ja eläinlääkärireissujen jälkeen) poika saa viettää oloaan kotosalla, ilman stressaavia reissuja. Katsotaan sitten taas joskus jos kokeillaan vielä Kaapelia käyttää näyttelyissä. Systeemi ja Minnesota eivät välittäneet juuri mitään pitkästä matkasta, molemmat olivat aika levollisia koko ajan ja nukkuivat suurimman osan matkasta. :)

Kaikki kisut olivat kuitenkin huojentuneita, kun päästiin hotelliin ja pääsi vapaaksi boxeista. Kissavessa oli kovassa käytössä. :) Samoin vesi- ja ruokakupit. Yöllä sitten pojat tulivat aina vuorotellen vähäksi aikaa viereen nukkumaan. Kotonahan pojat nukkuvat kollihuoneessa, eivätkä pääse yleensä vuoteeseen ihmisten viereen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti