maanantai 2. elokuuta 2010

Lämmin ja aurinkoinen kesä jatkuu...

Lauantaina meillä oli tädin perhe kyläilemässä ja istuimme kisuterassilla virvokkeilla, oli meillä myöskin menossa mukana Ilima, Laakeri ja Kaapeli. Laakeri ei ehtinyt jännitellä vieraita ihmisiä eikä outoa paikkaa, kun sitä kiinnostivat vain ne kymmenet ja kymmenet kärpäset jotka pyöriä lentelivät aivan tassun ulottuvilla.. :D Kylläpäs siinä pojalle kuuma tuli niitä pyydystellessä, tosin kaikki saaliit taisivat tällä kertaa päästä pakoon. Ilima oli pidättyväisempi ja istuskeli mielellään sylissä tarkkailemassa kaikkea. Kaapelille terassi onkin jo tutumpi paikka mutta sekin oleili mielellään vain yhdessä paikassa luotoa seuraten.

Kaapelihan tosiaan kävi heinäkuun puolella eläinlääkärillä kastroitavana. Kaikki oli mennyt hyvin ja poika toipui leikkauksesta ennätysvauhtia. Onpas nyt Kaapelin huuto tyttöjen perään hiljennyt mukavasti. ;) Saa Kaapeli herra nyt vain keskittyä viettelemään rauhallisia kissanpäiviä ja joskus harvakseltaan näyttelyhulinoita. Varoajan jälkeen Kaapeli pääsee kollihuoneesta kunnolla vapauteen ja Systeemi saa sitten kaksi uutta kaveria seurakseen.. Laakerin ja Minnesotan.


Jännitystä on myöskin luvassa elokuun loppupuolelle, kun Millin laskettuaika lähenee.. :) Tyttösellä alkaa maha olla jo aika muhkeassa kunnossa, vaikka vielä on muutama viikko odotusta jäljellä. Sitten pitääkin pitää peukut ja varpaatkin pystyssä, että kaikki menee hyvin!2 kommenttia:

  1. pentu- uutisia kovasti odotellaan! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pidetään me kaikki neljä teille karvaisia (ja vähemmän karvaisia) peukkuja pystyssä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lendi! Kaikki peukutukset ovat kyllä enemmän kuin tervetulleita! Koska aina kaikki ei välttämättä mene niin hyvin kuin luulisi. Enää viikko aikaa Millin LA:han!!! <3

    VastaaPoista