tiistai 24. toukokuuta 2011

Toukokuu lähestyy loppuaan..


No jopas oli hankalaa kirjautua tänne bloggeriin. :( :( :( Ensin ohjelma vaati varmistamaan sähköpostiosoitteen.. ja jostain syystä sähköpostini kielletylle listalle oli joutunut google.. ja nyt en pääse vastaamaan kommentiin.. Huoh! :( Tänne kirjoitus sentään onnistuu nyt. :)

Taas olisi vaikka kuinka paljon kuulumisia kirjoitettavaksi. :D Mistähän lie alkaisin..


No.. Tuli sitten käytyä pikainen reissu Tampereella PIROK:in näyttelyissä 14.5.2011. :) Perjantaina aloin empiä reissua, koska matka on pitkä ja kissojen "pärjäämisestä" näyttelyissä ei koskaan ole takeita. Mutta niin lähdettiin reissuun kahdelta yöllä ja kissat selvisivät matkasta oikein hienosti. Ilmatar oli vain päästänyt kakit koppaan mutta nekin saatiin siivottua.



Yläkuvassa Ilmatar näyttelyhäkissä Tampereella. :) Hienosti tyttö käyttäytyi vaikka minulla oli omat epäilykseni eurotyylisestä näyttelystä, missä kaksi häkin seinää on avoimena ja vain kahdella sivulla saa olla verhot suojana. Ilmatar sai tulokseksi avoimessa luokassa EX2, joka oli oikein hyvä tulos, laihassa kunnossa olevalle naaraalle.


Alakuvassa Minnesota luokassa 7, missä olikin kova kisa sertistä. Tuomari pohti kissojen paremmuusjärjestystä aika pitkään ja joka kantilta. Lopulta ratkaisevaksi tekijäksi paljastui luonne. Ja uskomatonta mutta totta, Minnesota päihitti ulkomaantuontiuroksen saaden toisen CACIB:insa. :D Seuraavaksi poika saa pitää pitempää näyttelytaukoa ja katsotaan sitten ensivuoden puolella jos lähdetään ihan ulkomaille kisaamaan.



Alakuvassa olen Laakerin kanssa odottamassa vuoroa tuomarille ja siinä meinaa jo vähän jänskättää.. :D Laakeri nappasi varman sertin (kun oli ainoa avoimessa luokassa oleva uros) ja valmistui samalla Championiksi! :D Käväisi poika myös tuomarin paras -valinnoissa. Kiva juttu oli myös se, että Siltalan Heikki sattui sopivasti paikalle ja otti päivän ensimmäiset näyttelykuvat Laakerista. :) http://www.heikkisiltala.com/

Sitten pentukuulumisiin.. :) Milli Millerö se teki temput ja synnytti maailmaan yhden ainokaisen pennun. Sulhasena toimi tällä kertaa CH Maikkilan Minnesota. Jotenkin kuvittelin Millin kuitenkin olevan koko ajan valeraskaana, kun Millillä on taipumusta siihen.. Onneksi Millin vointia tarkkailtiin silti koko ajan ja niin sitten 18.5. Milli kaikessa rauhassa illan tunteina putkautti maailmaan tumman pennun. Pentua luultiin ensin pojaksi mutta nyt näyttää siltä, että ainokainen onkin tyttö. :) Väri vaikutti ensin ruskeatabbyltä mutta nyt on alkanut näyttää enemmän hopeatabbyltä.. No sekin varmistuu vielä ajan kanssa paremmin.


Alakuvassa vielä Ellen uuden lelun kanssa riehumassa.. :D Saksan paketti oli taas enemmän kuin odotettu, niin ruokien kuin lelujenkin suhteen. Ja toki pahvilaatikot olivat myös erittäin kiehtovia. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti