maanantai 5. elokuuta 2013

Voihan kissavessat!

Tässä esittelen meidän käytössä olevia kissavessoja jotka on todettu 
hyväksi nimenomaan kissojen mielestä. :)

Kissavessoja suuren kissalauman käytössä on yhteensä 10 kappaletta, jotka on sijoiteltu pitkin taloa. Kahdella eri kollilaumalla on yhteensä 4 vessaa. Loput ovat sitten naaraiden käytössä ja välillä tuntuu, että niitäkin saisi olla vielä lisää.


Eteisessä on tyttöjen JUMBO -vessa, jossa käydään ihan mielellään, koska se on ihan isokokoinen vessa, vaikka katollinen malli onkin. 


Olohuoneessa on kaksi SMART -boxia vessalaatikkoina ja niistä kissat tuntuvat tykkäävän todella paljon, suuren kokonsa ja katottomuutensa johdosta. Yläkuvassa Ilmatar näyttää mallia. :)


Keittiössä on yksi smart -boxi ja yksi katollinen pienempi vessa. Kolleilla on käytössä samoin sekä katollisia että katottomia malleja. 

Ja nimenomaan katolliset vessat on sijoitettu paikkoihin joihin myös koirat pääsevät.. Uteliaat nenut, kun eivät jätä vessoja rauhaan jos niissä ei ole kattoa. ;)

Kissavessoissa on tällä hetkellä kaikissa käytössä Compact Care -hiekkaa sekä hajustettuna että hajustamattomana. Mutta käytämme paljon eri merkkisiä mikrohiekkoja aina vaihtelun vuoksi. 

Sitten, kun vielä jaksaisi putsata aina yhtä useasti niitä vessoja niin hyvä olisi. :)

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuommoinen jumbovessa. Nyt en muista putsata sitä kuin kerran päivässä, pitäisi vissiin skarpata sillä meidän kissa käy tarpeillaan saunan lauteille pefletin päälle, jos en oo edellisiä kerennyt putsata vessassa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta huomasin kommenttisi Maria. Höh.. Onpas teille melkoisen tarkka kisu vessakäyttäytymisen suhteen. :/ Kyllä meidän isolle laumalle riittää kerran päivässä siivous, kun nehän nyt kiimoissaan merkkailevat joka tapauksessa pitkin seiniä.. ;) Mutta se onkin eri asia. Oletko kokeillut pestä kissavessaa kloritilla? Se yleensä vetää kissoja puoleensa.

      Poista