maanantai 18. helmikuuta 2013

Näyttelyt Jyväskylässä 16.-17.2.2013

Viikonloppuna oli lomani huipennus Jyväskylässä KES-KIS:sen kissanäyttelyissä. :) Matkaseurasta suuri kiitos Simolle ja Merjalle! :) Jyväskylään saavuimme perjantai-iltana ja olikin mukavaa, että sai nukkua yönsä kohtuullisen hyvin jo ennen ensimmäistä näyttelypäivää, vaikkakin Shadow teki melkein kaikkensa ettei olisi nukuttu.. :D Yleensä, kun tulee ajeltua aamuyön tunteina suoraan näyttelypaikalle. 

Välillä tuntui, että kannattaako koko näyttelyihin lähteä, kun Shadow on niin tyttöjen perään eikä muista/halua syödä ja onkin päässyt laihtumaan melkoiseksi kuikeloksi. :O Ja Veeralla on akne rypsähtänyt aikuisuuden kynnyksellä oikein rehottamaan eikä tuore ensimmäinen kiima auttanut asiaa.. ;) Kuitenkin loppupeleissä vain Calypso joutui jäädä kotiin ikävän allergisen reaktion takia. 

Shadow lauantaina tuomarilla. 
 Lauantaina Shadow sai kuitenkin viidennen sertinsä viitosluokassa ja luonne sai myös paljon kehuja. Samoin Veera pärjäsi hienosti saaden ensimmäisen sertinsä avoimessa luokassa, vaikka edelleen näyttelyissä onkin melkoinen tuhatjalkainen.. :D Sijoituksessa oleva Castor poika sai kolmannen sertinsä ja valmistui upeasti Championiksi!
Castor tuomarin hellässä huomassa. 
 Sunnuntaina mukana ensimmäistä kertaa oli lisäksi sijoituksessa oleva Glorious Greta, joka voitti kilpailussa EX1:sen ja olipa vielä koko väriryhmänsä paras! Kyllä siinä onnenkyyneleet valuivat silmänurkista, upea tunne! Ikävä kyllä kamerani meni rikki näyttelyissä enkä saanut Gretasta ainuttakaan kuvaa. :(

Shadow sai myös sunnuntaina sertin luokassaan ja samoin Veera. Mutta yllätys oli melkoinen, kun Veera nappasi myös värin paras -tittelin itselleen! Castor sai myös ensimmäisen sertin champion-luokassa. Suuren suuret kiitokset sijoituskodeille kissojen hyvästä hoidosta ja näyttelyttämisestä! 
Veera tuomarin ja tuomarioppilaan tarkastelussa. 
Näyttelyissä oli mahtava tunnelma ja oli mukava nähdä taas paljon kisuihmisiä ympäri suomen. :) Lisäksi oli ihanaa nähdä Minna livenä ensimmäistä kertaa ja ne mahtavat käsityöt! Kannattaa kurkistaa! -> Patalappu

Kurkkaa myös Pekka Savolaisen upeat kissakuvat ko. näyttelystä!

2 kommenttia:

  1. Kyllä, näyttelyssä oli todella kiva tunnelma. Onnittelut vielä tätäkin kautta menestyksekkäästä viikonlopusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Minna! :) Ei muuta kuin näyttelyissä kiertelemään.. ;D

      Poista