torstai 24. toukokuuta 2012

Kissanäyttelyt Tampereella 19.-20.5.2012

Olin odotellut jännityksellä matkaa Tampereelle PIROK:in näyttelyihin ja kuinkas sitten kävikään.. Flunssahan sieltä sitten sopivasti saapui matkaseuraksi ja olin jo perjantaina töistä sairaslomalla. Nukkuminen oli erittäin vaikeaa tukkoisen nenän kanssa ja niinpä yritin autossakin nukkua sitten koko menomatkan, sen mitä pystyin... Reissuun lähdettiin siis pe-la välisenä yönä kahden aikaan. :) Matka meni ilman kommelluksia.
FI* Hiesun Shadow of Dragon ja Maarit

 Lauantai oli erityisen vaikea flunssasta ja kuumeesta johtuen. Söin buranaa kuin leipää mutta eipäs se vienyt kuumetta kokonaan pois. Kuviakin on siksi niukasti kyseiseltä päivältä. Ja Shadown vein tuomarille ihan sumussa, en ehtinyt edes jännittää.. :D Se kai olikin sitten flunssan ainut hyvä puoli. 


Veljekset: Shadow ja Bongo. <3
Kissanäyttely oli meidän kohdaltamme taas aika bengalipainotteinen, nimittäin sukulaiskisuja oli sattunut samaan näyttelyyn hienosti! <3 Mukana oli kasvattimme Bongo - Hiesun Tail of Dragon! <3 Ihana, ihana poika, jolla on erittäin paksu ja vahva häntä, niin on nimensä veroinen! Luonteeltaankin yhtä kiltti kuin Shadow. <3 Oli erittäin ihanaa nähdä Bongoa ja Annea näyttelyviikonloppuna! <3

FI* Hiesun Tail of Dragon - Bongo ja omistaja Anne. <3
Lisäksi näyttelyissä oli Shadown ja Bongon puolisisar Haru. <3 Sekä upeasti Kattiklaanin edustusta alkaen Melli-mummosta aina Liekki-isukin viimeisimpään lumimarmori -jälkikasvuun. <3<3<3 Ja tietenkin paljon ihania ruskeatäplikkäitä ja -marmoreita! 

S* Leopardette's Melody of Life - Melli
Näyttelytulokset:
FI* Hiesun Shadow of Dragon 2 x CAC
FI* Hiesun Calypso 2 x EX1
FI* Hiesun Tail of Dragon 2 x CAP

Calypso TP-valinnoissa. 
Pieni valkoinen Calypso oli sitten meidän ainoa MaineCoon edustus näissä näyttelyissä. <3 Cee pääsi molempina päivinä pennut -luokan TP-valintoihin ja sijoittui aina toiseksi, kun kisaamassa oli neljä kissaa. Tyttö oli mikäkin sähikäinen tuomarin pöydällä ja leikki ja leikki ja riehui.. Virtaa olisi riittänyt vaikka muille jakaa. Näyttelyhäkissä Calypso oli kuitenkin rauhallinen ja nukkuikin välillä levollisesti. Calypso olikin viimeistä kertaa pennut luokassa kisaamassa, heinäkuussa olisi sitten vuorossa nuorten luokassa kilpaileminen.  

FI* Hiesun Calypso. 
Suurin kiitos kuuluu äidilleni, joka suostui tulemaan hoitamaan kotiin jäävää eläinlaumaa kissanäyttelyreissun ajaksi! Ilman äitini apua ei tästäkään reissusta olisi tullut mitään. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti