tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kuopion kissanäyttelyt 14.-15.4.2012

Olin varannut Kuopion ISROK:in näyttelyä varten pari lomapäivää töistä ja niinpä lähdin perjantai-lauantain välisenä yönä ajelemaan kohti Kuopiota yhdessä äitini kanssa. Kiitokset taas äitilleni mukana olosta! <3 Paikalla olimme etuajassa, kuten tapoihini kuuluu.. ;D Koko reissu onnistui hienosti, eikä oikeastaan mitään kommelluksia sattunut. Buranaa kului tietenkin pari tablettia, kun näyttelyjännitys ja reissuväsymys oli päällä. Toki sitten jo sunnuntaina kotiin ajaminen olikin aika väsyttävää mutta siitäkin selvittiin. Kissat jaksoivat matkustaa todella hienosti autossa. <3

FI* Hiesun Shadow Of Dragon
 Launataina Shadow oli tuomari Arja Martikaisen ja Calypso Laura Buranin arvosteltavana. Arja kehui Shadowia kovasti ja kirjoitti upeat arvostelut ja pääsihän Shadow TP-valintaan kisaamaan hienon ocicat tytön kanssa, joka voitti TP:n. Arja hehkutti kuitenkin Shadowta ja sanoi poikaa kultakimpaleeksi. <3 Calypso käyttäytyi hienosti ensimmäisissä näyttelyissään mutta toki lauantaina kaikki pelotti kovasti eikä tuomarin pöydälläkään ollut niin kiva olla. Molemmat kisut saivat lauantailta tulokseksi EX1. :)
FI* Hiesun Calypso
Shadow ja tuomari Arja Martikainen
Calypso ja tuomari Pam DelaBar
Sunnuntaina Shadow oli tuomari Sabine Drielingin ja Calypso Pam DelaBarin arvosteltavana ja samat tulokset saatiin siltäkin päivältä eli EX1:t. Shadow kävi taas TP-valinnoissa jonka voitti ocicat paremmalla turkin kontrastilla. Arvostelut olivat kuitenkin molemmilla taas oikein hienot. <3 Calypsokin oli sunnuntaina paljon rohkeampi ja leikki tuomarin pöydällä ja jopa kehräsi tyytyväisenä. :)
Sunnuntaina näyttelyhäkit näyttivät tällaisilta. :)
Oli oikein mukava tavata taas tuttuja kissaihmisiä, että uusia tuttavuuksia! :) Ja oli myös erittäin hienoa, että Siltalan Heikki ehti ottaa Shadow pojasta pari upeaa kuvaa! Kiitos kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut hyvin sujuneesta näyttelystä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sonja! :) Näyttelyreissut ovat raskaita mutta samalla mukavia ja antoisia.. Pääsee arjesta hetkeksi kunnolla eroon. :D

      Poista