lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kissalan elämä rauhoittumassa..

Shadow bengali urheilemassa. 
Yläkuvassa taas yksi Shadown taidonnäyte korkealle siintävistä hypyistä. :D Yli puoleen väliä ovea mentiin ja keveästi. Ja tosiaan kuvassa Shadow on ilmassa eikä suinkaan ovessa kiinni kuten kuvasta voisi päätellä. Ja alakuvassa todistetaankin sitten pojan huonoa kuntoa.. Jonkin aikaa hypeltyään huiskan ja laserin perässä täytyykin levähtää heti kunnolla.. :)

Lepohetki.
Hiesun Callisto, Calypso sekä Castor.
Vilman ja Laakerin C-pennut muuttivat viikonlopun aikana uusiin koteihin. <3 Castor lähti Kajaaniin sijoituskotiin, Callisto muutti Ouluun ja Cassiopeia Muhokselle. Oikein hyvää jatkoa jokaiseen kissaperheeseen. <3 Ja tosiaan kuulumisia ja kuvia otetaan ilolla vastaan. 

Kotosalle jäi valkoinen Calypso. <3 Alakuvassa Calypso ja Beyond Love katsomassa huiskan perään. :) Ovat tytöt melkoisia riiviöitä yhdessä..:D 


5 kommenttia:

 1. Tossa ekassa kuvassa on ilmiselvä täpläorava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä nimi Anni! :D Täpläorava! :D

   Poista
  2. Ja kieltämättä muistuttaa oravaa asennoltaankin aika lailla.. :D

   Poista
 2. Kovasti on Shadow kasvanut. Oletko punninnut, kuinka paljon jo painaa? Saa nähdä millainen kollin jytkylä siitä kehkeytyy. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin.. Juuri äsken punnittiin poika ja puntari näytti n. 4,4 kg ja vähän päälle. Onko hyvä? Toivon tosiaan, että painoa tulisi paljon, ennenkuin tytöt alkavat liikaa kiinnostaa. :)

   Poista