maanantai 6. helmikuuta 2012

Helmikuun aatoksia

Ilman ruskeatabby tyttö - Beyond Love <3
Tässä on blogirintama ollut hiljaisena.. Kova flunssa kaatoi kunnolla petiin ja heti pitkäksi aikaa, vieläkin meinaa yskä vaivata ja nuha luonnollisesti.

Siinä välissä on kuitenkin pennut ehtineet kasvaa ja kuvia on yritetty silti napsia jonkin verran.
Ilman pennut kävivät tammikuun lopussa ensimmäisillä rokotuksilla ja toinen rokotuskerta on helmikuun lopussa. Ei ole enää pitkä aika, kun pennut muuttavat ilahduttamaan uusia perheitään. <3 Pentuset alkavat olla "pahimmassa" riiviöiässä ja leikkejä jatketaan aikaisesta aamusta yömyöhään..Ruoka maistuu hienosti ja vähän väliä saa olla antamassa lisää ruokaa, että jokainen pikkumasu saa tarpeeksi. :) Ilman pennuista
omaa perhettään etsii vielä ruskeatabby tyttö.

Myös Vilman pennut kasvavat kohisten ja huomenna on pentujen ensimmäinen rokotuskerta. :) Pennut ovat voineet sijoituskodissa hienosti, siitä kaikki kiitos Päiville perheineen! <3 Kylläpäs siinä tulee sijoituskotiinkin kova ikävä pentujen lähdön jälkeen. Noh, vielä on kuitenkin hieman enemmän aikaa ennen kuin nämät pennut ovat muuttovalmiita. :)

Vilman pojat Callisto ja Castor <3
Kotosalla ovat lisäksi vielä Ellenin tammikuussa syntyneet pennut. Pienoiset alkavat hiljalleen tutkia maailmaa pesäkopassa mutta kovin ovat vielä laiskanpulskeita ja nauttivat emon täydestä huomiosta. <3 Painot ovat kehittyneet hienosti ja matalat syntymäpainot ovat jääneet unholaan. Ja arvatkaahan vain jääkö sinitiikeri tyttö kotiin tai sijoitukseen.. ;) Ja siitä tulikin mieleeni, että Selman viimeisistä pennuista jäi kaksi omaan omistukseen, samoin jää nyt Vilman pennuista kaksi ja Elleniltä nyt tämä yksi..

Ellenin sinitiikeri tyttö <3

2 kommenttia:

  1. Ihana tämä ruskeatabby tyttö :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Mä en voi mitään, että aina kaikki kisut ovat niin ihania! :D Siksi tulee jätettyä omaan omistukseenkin ... enemmän ja vähemmän kisuja. <3

    VastaaPoista