perjantai 20. tammikuuta 2012

Pentubuumille jatkoa..

Vuoden ensimmäiset MaineCoon pennut syntyivät 18. päivä tammikuuta, kun Ellen synnytti neljä palleroa pesäkoppaan. Tällä kertaa olimme molemmat ihmiset myös paikalla. :) Suureksi suruksemme yhdellä pennulla oli vaikea huulihalkio, ja niinpä jouduimme päästämään mustan tyttöpennun enkeliksi. :'( Ellenin kanssa pesäkopassa tuhisee ja kasvaa nyt kolme pentua, kaksi tyttöä ja yksi poika. <3 

Ellen ja pennut 19.1.2012
Ellenin synnytys meni hienosti. Ellen on kyllä niin hieno emo. <3 Supistukset olivat voimakkaita ja pennut putkahtelivat maailmaan sulavasti. Emo hoiti kaiken itse, eikä siinä itse tarvinnut olla kuin katsomassa miten kokenut emo hoitaa pienoisiaan. Ellenin pennut ovat nyt viimeiset tähän mahdottomaan pentubuumiin. Seuraavat pennut meille tulevat mahdollisesti loppuvuodesta tai vasta ensi vuonna. :) 

Calypso ja Callisto. <3
Vilma ja pennut voivat hyvin sijoituskodissa. <3 Syövät, leikkivät ja kasvavat. Samalla perheen lapset Emmi ja Henna pitävät huolen pentujen totuttamisesta perhe-elämään. :) Jospas saisi taas viikonlopun aikana käytyä ottamassa uusia kuvia pienoisista. 

C-pentujen ryhmäposeeraus. 
 Kylläpäs sitä menoa ja meininkiä riittää myös kotona.. :D Ilmattaren B-pennut pitävät siitä makuuhuoneessa hyvän huolen.. Pennut alkavat olla jo kovasti riiviöiässä. <3 Kaikella leikitään mitä vain irti ja liikkeelle saadaan. Ja toki kaikken parhaimmat "lelut" pentujen mielestä ovat ihmisten varpaat ja sormet.. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti