torstai 3. marraskuuta 2011

Marraskuu...


Niin on työn ja eläinten kanssa vierähtänyt aikaa ettei ole ehtinyt paljoa blogia vilkuilla.. mutta nyt ajattelin antaa aikaa myös kirjoittamiselle ja parille kuvalle. :) Lokakuu vilahti ohi kuin varkain ja ollaan marraskuussa.  Mukavan leutoja kelejä on ollut ja toivottavasti niitä vielä riittää pitkälle. Minulle sopisi, että lumi tulisi vasta jouluksi. :DLokakuun viimeisenä viikonloppuna lähtivät viimeiset Estellen pennut uusiin koteihin. <3 Kaikilla pennuilla on alkanut elämä sujua hyvin uusissa kodeissa. Kiitokset kaikille uusille perheille! <3 Nyt on alkanut sitten Shadow pojan tutustuminen muihin Hiesulan kissoihin ja koiriin. :) Poika tutkii mielellään mutta palaa nopeasti  takaisin makuuhuoneen turviin. Aamuisin Shadow herättelee kovaäänisellä kehräyksellä ja yöt nukkuu tavallisesti ihan vieressä. <3 Ihana poika!


Selman pennut kasvavat kohisten, ainakin leveyttä.. XD Kaikki tyttäret ovat niin pyöreän pehmoisia palleroita! <3 Alakuvassa siis Angels Kiss, Angels Touch ja Angels Dream. 


Pentujahan on tulossa nyt marraskuussa lisää.. ;) Ilmatar ja Vilma viettivät aikaa Laakerin kanssa ja luvassa on pentubuumi marraskuun loppupuolella. <3


2 kommenttia:

  1. Voih, suloisia nuo neitoset. Jospa sieltä pentubuumista tulisi jo poikiakin ;) Hetken olen tässä jo harkinnut tyttökisuakin pahimpina kuumepäivinä ;)

    VastaaPoista
  2. Hei Meeri! Mukava, että löysit tiesi tänne Selman ja kumppaneiden blogiin! Kävinkin jo vilkaisemassa sinun blogia ja kuinka ihania vaatteita loihditkaan lapsillesi! :)

    Toivotaan tosiaan, että Ilmattarelta tai/ja Vilmalta tulisi niitä kauan odotettuja poikiakin! <3 Iliman laskettuun aikaan ei ole enää kuin kaksi viikkoa!

    VastaaPoista