maanantai 28. helmikuuta 2011

Helmikuun viimeinen viikonloppu

Viikonloppuna Hiesun kissalassa kävi Mogadishun ja Monrovian uudet omistajat katsomassa ja tutustumassa pentuihin.. :) Kiitokset teille käynnistä, oli mukava tutustua! Nyt sitten onkin vielä uusilla perheillä pitkä odotus, ennen kuin pennut ovat valmiita muuttamaan uusiin koteihin. Tällä viikolla myöskin Mombasaa tullaan katsomaan.. :) Moroni odottelee vielä uutta kotiehdokasta kärsivällisesti. ;D

Tänään Selma ja pennut muuttavat makuuhuoneestamme viereiseen leikkihuoneeseen ja sijoitusbengali Estelle pääsee makuuhuoneen turvaan odottelemaan rauhassa laskettua aikaa. :) Alkaa sitten taas olla käsillä jännät paikat, kun Estelle synnyttää maailmaan pieniä bengaleita! Pidetään peukut ja isovarpaat pystyssä, että kaikki sujuu hyvin!

Tässä loppukuusta Millin W-pennut täyttivät jo hurjat puoli vuotta! On se uskomatonta, kuinka nopeasti aika menee! Onnittelut vielä tätäkin kautta valkoisille lumipalloille! Alakuvassa Vilma vajaa puoli vuotta. :)


2 kommenttia:

  1. Voi ei miten pieni ja pörröinen untuvikko yläkuvassa onkaan. Oih, voih, en voi kuin voivotella. Ihana kuva, kun aurinkokin vielä paistaa untuvikkoon! :) (Hienoja ovat muutkin kissat kuvissa,mutta tuo söpöliini vie kaiken huomion.)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenni! :) Mombasa pentu on ihan mahdoton tuon viuhkan perään! Pyydystää sen itselleen ja kuljettaa suussaan kauas, samalla muristen muille.. :D

    VastaaPoista