perjantai 19. marraskuuta 2010

2. rokotus

Millin pennut käytettiin tänään tehosterokotuksilla. Wishmaster, Werewolf ja Witchcraft saivat myös tunnistesirut niskaan. Pennut todettiin samalla terveiksi ja kuuleviksi. Vilmaa ja Wissyä tullaan tulevaisuudessa näkemään myös näyttelyissä. ;)

Pieni Wolferina sitä vastoin on tuottanut kasvattajilleen harmaita hiuksia enemmän kuin laki sallii.. Ensimmäisen rokotuksen jälkeen pennun kunto romahti ja vaikka välillä olo tuntui kohenevan huomattavasti niin pentu ei kuitenkaan kasvanut eikä saanut lisää painoa. Niin tuli aika viedä pienoinen klinikalle. Pohjanmaan pieneläinklinikalla pennusta otettiin verikokeet ja onneksi tuloksissa maksa ja munuaiset olivat normaalit. Vain tulehdusarvot olivat koholla. Ell meinasi, että pennulla on jokin imeytymishäiriö ja ongelmia suolistossa. Määräsi mm. antibioottikuurin ja suoliston rauhoittavaa lääkettä. Sen jälkeen Wolferina on lihonut jo yli 200 grammaa.. ja pennulla on pohjaton ruokahalu. Nyt seuraillaan rauhassa pennun vointia ja kasvua. Kun vointi sallii viedään pentu rokotuksille. :)

Olen jo pitkään harkinnut kissoille vakuutuksia ja eilen otin lopulta härkää sarvista ja otin parille siitosnaaraalle vakuutukset. Nyt olo on huomattavasti helpottuneempi kissojen turvallisuuden suhteen. :) mutta kyllähän niin on, että meillä on aika monta kissaa ja luulenpa, etten pysty kaikkia vakuuttamaan vaikka haluaisinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti