perjantai 20. tammikuuta 2012

Näyttelysuunnitelmia keväälle ja kesälle

Kissalan kotisivujen näyttelyosiosta löytyy näyttelysuunnitelmat mutta ajattelin ynnätä niitä vielä tännekin.

Eli:


  • KES-KIS - 18.2. Ilmoitettu mm. Shadow ja Dream (Maarit ja Vesa)
  • TUROK - 17.-18.3. Ilmoitettu Shadow ja Dream (Vesa)
  • ISROK - 14.-15.4. Ilmoitettu Shadow ja Calypso (Maarit)
  • POH-KIS - 5.-6.5. Mahdollisesti Dream ja Shadow (Vesa)
  • PIROK - 19.-20.5. mahdollisesti Shadow ja Calypso (Maarit ja Vesa)
  • KES-KIS - 16.-17.6. ???
  • POROK - 7.-8.7. Mahdollisesti Dream, Touch, Calypso, Castor, Shadow (Maarit ja Vesa)
  • SUROK - 28.-29.7. Mahdollisesti Shadow, Calypso, Castor (Maarit ja Vesa)

Huh.. Olisihan siinä... Lisäksi saattaa tulla näyttelymatka Ruotsiin kesän aikana.. Katsotaan nyt.. :)

Pentubuumille jatkoa..

Vuoden ensimmäiset MaineCoon pennut syntyivät 18. päivä tammikuuta, kun Ellen synnytti neljä palleroa pesäkoppaan. Tällä kertaa olimme molemmat ihmiset myös paikalla. :) Suureksi suruksemme yhdellä pennulla oli vaikea huulihalkio, ja niinpä jouduimme päästämään mustan tyttöpennun enkeliksi. :'( Ellenin kanssa pesäkopassa tuhisee ja kasvaa nyt kolme pentua, kaksi tyttöä ja yksi poika. <3 

Ellen ja pennut 19.1.2012
Ellenin synnytys meni hienosti. Ellen on kyllä niin hieno emo. <3 Supistukset olivat voimakkaita ja pennut putkahtelivat maailmaan sulavasti. Emo hoiti kaiken itse, eikä siinä itse tarvinnut olla kuin katsomassa miten kokenut emo hoitaa pienoisiaan. Ellenin pennut ovat nyt viimeiset tähän mahdottomaan pentubuumiin. Seuraavat pennut meille tulevat mahdollisesti loppuvuodesta tai vasta ensi vuonna. :) 

Calypso ja Callisto. <3
Vilma ja pennut voivat hyvin sijoituskodissa. <3 Syövät, leikkivät ja kasvavat. Samalla perheen lapset Emmi ja Henna pitävät huolen pentujen totuttamisesta perhe-elämään. :) Jospas saisi taas viikonlopun aikana käytyä ottamassa uusia kuvia pienoisista. 

C-pentujen ryhmäposeeraus. 
 Kylläpäs sitä menoa ja meininkiä riittää myös kotona.. :D Ilmattaren B-pennut pitävät siitä makuuhuoneessa hyvän huolen.. Pennut alkavat olla jo kovasti riiviöiässä. <3 Kaikella leikitään mitä vain irti ja liikkeelle saadaan. Ja toki kaikken parhaimmat "lelut" pentujen mielestä ovat ihmisten varpaat ja sormet.. ;)



lauantai 7. tammikuuta 2012

Uusi vuosi 2012

Hiesun kissalassa on uusi vuosi vierähtänyt käyntiin entiseen malliin, töiden ja eläinten hoidon yhteensovittamisen merkeissä. Kissojen joululahja on ollut edelleen kovassa käytössä. Alakuvissa Shadow ja Daim nukkuvat pesäkoloissa tyytyväisenä sekä Selma pussissa.. :D



Vilma muutti viikonloppuna pentuineen takaisin sijoituskotiinsa. Ensin otimme Vilman C-pennuista 5 -viikkoskuvat. <3 Alhaalla hopeatabbypoika Callisto poseeraamassa. :D Vilma oli huomattavan iloinen päästessään takaisin kotiin. <3 Pennutkin saivat lisää hoitajia, siitä pitävät Emmi ja Henna huolta. :)


Alakuvissa vielä Shadown uuden vuoden taidonnäytteitä. <3 
Ei tule tämän pojan kanssa aika pitkäksi.. :D