tiistai 24. elokuuta 2010

Millin pennut!

Viime yönä Millin synnytys käynnistyi ja heräsin vasta ensimmäisenä syntyneen pennun miukaisuun. :) Sittenpäs sitä heräsi heti kerta heitolla! Pennut syntyivät sopivin väliajoin ja Milli oli suhteellisen rauhallinen koko toimituksen ajan. Milli oli illalla aika isosilmäinen ja välillä tunki peittoihin joten siitä olisi voinut arvata mitä on tulossa. :) Milli vaikuttaa oikein hyvältä emolta pennuille. Pentuja syntyi siis neljä ja kaikki väriltään valkoisia ja ensimmäisen tarkistuksen jälkeen näyttäisi olevan kolme tyttöä ja yksi poika. Pitää sitten tarkastaa sukupuoliasiat vielä uudelleen myöhemminkin.


maanantai 23. elokuuta 2010

Semmosta...


Niinhän siinä sitten kävi, että kun yritettiin saada kaikki kisut näyttelyyn , niin eläinlääkäri pomppautti kaikki kisut pois, kun kahdella kolmesta oli ientulehdusta, sekä Kaapelilla vielä rakkuloita suussa. Kisuilla sitten siis calicivirus epäily. Enpäs tiennyt ennen tuota eläinlääkärintarkistusta koko viruksesta! :( Mutta se selvisi kuitenkin, että kaikki meidän kissat ON rokotettu kyseistä virusta vastaan... Tosi ikävää, jos moinen virus voi tarttua jostain siitä huolimatta! Saatiin aika eläinlääkärille testejä varten huomiselle, että selvitetään onko kyseessä todellakin calici vai vain normaali ientulehdus. :/
Kaapeli ei muutenkaan tykännyt reissaamisesta ollenkaan. Tai noh, ei se reissu ollut itsessään niin paha mutta pojalle on tullut kova pelko jo itse kissaboxia kohtaan. :( Reppana. Tämän reissun jälkeen (ja eläinlääkärireissujen jälkeen) poika saa viettää oloaan kotosalla, ilman stressaavia reissuja. Katsotaan sitten taas joskus jos kokeillaan vielä Kaapelia käyttää näyttelyissä. Systeemi ja Minnesota eivät välittäneet juuri mitään pitkästä matkasta, molemmat olivat aika levollisia koko ajan ja nukkuivat suurimman osan matkasta. :)

Kaikki kisut olivat kuitenkin huojentuneita, kun päästiin hotelliin ja pääsi vapaaksi boxeista. Kissavessa oli kovassa käytössä. :) Samoin vesi- ja ruokakupit. Yöllä sitten pojat tulivat aina vuorotellen vähäksi aikaa viereen nukkumaan. Kotonahan pojat nukkuvat kollihuoneessa, eivätkä pääse yleensä vuoteeseen ihmisten viereen.

torstai 19. elokuuta 2010

RUROK:in näyttely lähestyy..

Niin on elokuu vierähtänyt siihen pisteeseen, että viikonloppuna on Vantaalla RUROK:in näyttelyt. Pari päivää sitten pesin kissojen näyttelykamppeet valmiiksi.. ja tänään olisi vuorossa sitten itse kissojen pesu. Huoh!

Jotenkin vain tuntuu nyt kaikki menevän pieneen. :( Kaapeli on entistäkin kärtyisempi. Kynsien leikkuustakaan ei meinannut tulla mitään. Liekö sitten kastrointi tehnyt jotain pojalle.. en tiedä. Systeemillä on ikenissään tulehdusta.. Mistä lie sen sitten saanut nyt yhtäkkiä. :( Pitää seurata vielä tilannetta, että jääkö poika pois näyttelyistä kokonaan. Minnesota samoin kamppailee kaikkia hoitotoimenpiteitä vastaan kynsin hampain. En tosiaan halua edes ajatella miten pesu sitten sujuisi.. :(( Ja kohtahan se nähdään...

Ikävä vain, kun niin toivoin, että päästäisiin näyttelyyn kolmen pojan voimin ja nyt näyttää siltä, että ehkä vain yksi voisi osallistua.. Eihän se elämä aina mene niin kuin toivoisi mutta..

maanantai 2. elokuuta 2010

Lämmin ja aurinkoinen kesä jatkuu...

Lauantaina meillä oli tädin perhe kyläilemässä ja istuimme kisuterassilla virvokkeilla, oli meillä myöskin menossa mukana Ilima, Laakeri ja Kaapeli. Laakeri ei ehtinyt jännitellä vieraita ihmisiä eikä outoa paikkaa, kun sitä kiinnostivat vain ne kymmenet ja kymmenet kärpäset jotka pyöriä lentelivät aivan tassun ulottuvilla.. :D Kylläpäs siinä pojalle kuuma tuli niitä pyydystellessä, tosin kaikki saaliit taisivat tällä kertaa päästä pakoon. Ilima oli pidättyväisempi ja istuskeli mielellään sylissä tarkkailemassa kaikkea. Kaapelille terassi onkin jo tutumpi paikka mutta sekin oleili mielellään vain yhdessä paikassa luotoa seuraten.

Kaapelihan tosiaan kävi heinäkuun puolella eläinlääkärillä kastroitavana. Kaikki oli mennyt hyvin ja poika toipui leikkauksesta ennätysvauhtia. Onpas nyt Kaapelin huuto tyttöjen perään hiljennyt mukavasti. ;) Saa Kaapeli herra nyt vain keskittyä viettelemään rauhallisia kissanpäiviä ja joskus harvakseltaan näyttelyhulinoita. Varoajan jälkeen Kaapeli pääsee kollihuoneesta kunnolla vapauteen ja Systeemi saa sitten kaksi uutta kaveria seurakseen.. Laakerin ja Minnesotan.


Jännitystä on myöskin luvassa elokuun loppupuolelle, kun Millin laskettuaika lähenee.. :) Tyttösellä alkaa maha olla jo aika muhkeassa kunnossa, vaikka vielä on muutama viikko odotusta jäljellä. Sitten pitääkin pitää peukut ja varpaatkin pystyssä, että kaikki menee hyvin!